Morbidzine.com
Register
  Anasayfa     Üyeliğiniz     Forumlar     İçerik     Radyo
 Menü


· Ana Sayfa
· Yeraltından Haberler
· Metal/Punk Genel
· Ecnebi Albüm Kritikleri
· Yerli Albüm Kritikleri
· Ecnebi Piyasadan
· Yerli Piyasadan
· Konser Durumları
· Röportajlar
· Desteklenenler
· Forumlar
· Üyelik Bilgileri
· Özel Mesajlar



· Underground Noise
· Turkish Desecrations
· Interviews
· Album Reviews
· Metal/Punk Articles
· Festival Reviews

 
 Üyelik
Hoşgeldin, Misafir
Üye Adı
Şifre
(Kayıt Ol)
Üyelik:
Son Üye: ahawim
Bugün: 32
Dün: 28
Toplam: 21148

Şu An Bağlı:
Ziyaretçi: 115
Üye: 3
Toplam: 118

Şu An Bağlı:
01 : anife
02 : umywog
03 : ahawim

Ziyaretçiler
01: 164.132.1 xxx
02: 107.173.9 xxx
03: 23.236.23 xxx
04: 51.255.65 xxx
05: 196.54.55 xxx
06: 164.132.1 xxx
07: 87.250.22 xxx
08: 95.108.18 xxx
09: 14.106.23 xxx
10: 104.160.1 xxx
11: 66.249.64 xxx
12: 164.132.1 xxx
13: 158.69.24 xxx
14: 217.182.1 xxx
15: 5.157.0.1 xxx
16: 217.182.1 xxx
17: 164.132.1 xxx
18: 103.27.23 xxx
19: 77.81.104 xxx
20: 164.132.1 xxx
21: 51.255.65 xxx
22: 51.255.65 xxx
23: 164.132.1 xxx
24: 91.200.12 xxx
25: 134.255.2 xxx
26: 31.187.76 xxx
27: 51.255.71 xxx
28: 188.213.4 xxx
29: 217.182.1 xxx
30: 51.255.71 xxx
31: 91.200.12 xxx
32: 149.56.43 xxx
33: 207.46.13 xxx
34: 217.182.1 xxx
35: 51.255.65 xxx
36: 164.132.1 xxx
37: 217.182.1 xxx
38: 207.46.13 xxx
39: 134.249.8 xxx
40: 164.132.1 xxx
41: 51.255.65 xxx
42: 216.244.6 xxx
43: 51.255.65 xxx
44: 217.182.1 xxx
45: 217.182.1 xxx
46: 50.2.36.8 xxx
47: 82.128.22 xxx
48: 87.250.22 xxx
49: 217.182.1 xxx
50: 51.255.65 xxx
51: 66.249.70 xxx
52: 91.108.64 xxx
53: 66.249.64 xxx
54: 212.252.2 xxx
55: 66.249.70 xxx
56: 51.255.65 xxx
57: 178.159.3 xxx
58: 217.182.1 xxx
59: 91.108.64 xxx
60: 45.58.117 xxx
61: 51.255.65 xxx
62: 142.91.11 xxx
63: 51.255.65 xxx
64: 176.103.5 xxx
65: 137.74.20 xxx
66: 163.172.6 xxx
67: 164.132.1 xxx
68: 192.227.2 xxx
69: 164.132.1 xxx
70: 216.244.6 xxx
71: 218.62.25 xxx
72: 52.163.21 xxx
73: 130.180.1 xxx
74: 66.249.64 xxx
75: 217.182.1 xxx
76: 164.132.1 xxx
77: 107.150.2 xxx
78: 164.132.1 xxx
79: 51.255.65 xxx
80: 217.182.1 xxx
81: 51.255.65 xxx
82: 51.255.64 xxx
83: 91.108.18 xxx
84: 51.255.65 xxx
85: 217.182.1 xxx
86: 51.255.65 xxx
87: 164.132.1 xxx
88: 36.63.30. xxx
89: 217.182.1 xxx
90: 91.200.12 xxx
91: 54.80.33. xxx
92: 217.182.1 xxx
93: 217.182.1 xxx
94: 217.182.1 xxx
95: 217.182.1 xxx
96: 192.3.105 xxx
97: 23.231.11 xxx
98: 109.230.2 xxx
99: 217.182.1 xxx
100: 164.132.1 xxx
101: 54.225.36 xxx
102: 164.132.1 xxx
103: 51.255.65 xxx
104: 5.39.14.1 xxx
105: 51.255.71 xxx
106: 164.132.1 xxx
107: 217.182.1 xxx
108: 91.200.12 xxx
109: 51.255.65 xxx
110: 109.86.72 xxx
111: 31.42.114 xxx
112: 120.188.6 xxx
113: 217.182.1 xxx
114: 87.250.22 xxx
115: 147.135.2 xxx
 
Ecnebi Piyasadan: MORTAL SIN
Ecnebi Piyasadan Çıkış yeri: Avustralya
Çıkış tarihi: 1985
Türü:
Thrash Metal
Durumu: Aktif
Web sitesi: http://www.mortalsin.com.au


Avustralyalı Thrash metal grubu Mortal Sin 1985 yılında Mat Maurer ve Wayne Campbell tarafından Sidney'de kuruldu. Avustralya'nın Extreme metal konusundaki sesiydi grup... İlk dönemlerinde saf Thrash metal çalan grubun ilk albümü "Mayhemic Destruction" 1987 yılı başında piyasaya çıktı. Bu albümle hemen dikkatleri üstlerine çektiler ve uluslararası çapta bir firma olan Vertigo grubu adeta havada kaptı. Ve "Mayhemic Destruction" albümü ikinci kez yayınlanarak, Vertigo etiketiyle 1988 yılında bütün dünyaya sunuldu. Grup 1988 yılında zamanının çoğunu yapımcı Randy Burns ile ikinci albüm için harcadı. Randy Burns aynı zamanda Anthrax ile de çalışmaktaydı. Ve ikinci albüm "Face of Despair" 1989 yılının başlarında raflarda yerini aldı. Ocak 1990'da grup Avrupa ve Amerika'ya turladı. Ancak son şovlarından sonra Maurer grubu bıraktı. Maurer'in Avustralya'ya dönüşü ile grup dağılmıştı. Ancak kısa bir süre sonra grup yeniden toplandı ve Maurer'in yerine Steve Sly geçerken, Hughes, Burke ve Carwana'nın yerine de Alex Hardy, Dave DeFrancesco ve Nash Hall geçti. 1991 yılında da yeni albüm "Every Dog Has Its Day" yayınlandı. Çok daha geleneksel metal yapısındaki bu albümden sonra yine de grup devam etmeyi başaramadı ve 1991 sonlarında dağıldı. 1996 sonlarında Campbell ve Maurer grubu yeniden topladılar ve Eftichiou ile Carwana'yı da yanlarına aldılar. Aynı zamanda Campbell'ın grubu Grungeon'da çalan Anthony Hoffman da gruba dahil oldu. Fakat Carwana'nın ayrılmasıyla yerine Troy Scerri geçti. Grup bu kadrosu ile 1997 yılında bağımsız bir EP yaptı ve ilk büyük Avustralya turnesine çıktı. Turne kısmen başarılı geçmemişti ve bu arada Eftichiou gruptan atılmıştı. Jason Thorncraft onun yerini almış ancak grup 1998 Eylül ayında tekrar dağılmıştır. 2004 yılında grup Campbell, Maurer, Eftichou, Joe Buttigieg ve Mick Sultana olmak üzere tekrar biraraya geldi. 2005 yılının Nisan ayında Anthrax ile beraber Avustralya turnesine çıktılar. Grup 2006 yılının Şubat ayında Sidney'de kült olmuş "Mayhemic Destruction" albümünü dinleyicie canlı performans olarak sundu ve bu performans 2006 yazında DVD olarak yayınlandı. Ayrıca grubun 2004 yılında da "Out of the Darkness" adlı DVD'si piyasaya çıkmıştır.




Grup Üyeleri;

Mat Maurer 1985-1990, 1996-1998, 2004- Vocals
Nathan Shae 2005- Guitars
Mick Sultana 2004- Guitars
Andy Eftichiou 1985-1991, 1996-1998, 2004- Bass
Luke Cook 2005- Drums




Eski Üyeler;

Paul Carwana 1985-1991, 1996-1998 Guitars
Keith Krstin 1985-1987 Guitars
Mick Burke 1987-1991 Guitars
Tom Dostoupil 1991-1991 Guitars
Dave DeFrancesco 1991-1991 Guitars
Troy Scerri 1997-1997 Guitars
Hefty Hoffman 1996-1997 Guitars
Joe Buttigiey 2004-2005 Guitars
Nash Hall 1991-1991 Drums
Steve Hughes 1989-1991 Drums
Wayne Campbell 1985-1989, 1996-1998, 2004-2005 Drums
Steve Sly 1990-1991 Vocals





Diskografi,

Mayhemic Destruction (1987 ve 1988)
Face of Despair (1989)
Every Dog Has Its Day (1991)
Revolution of the Mind (EP) (1997)
Out of the Darkness (Single) (2006)







Bu biyografi MORBIDZINE sitesine aittir. Hiç bir şekilde izinsiz olarak kopyalanamaz/kullanılamaz.
Tarih: 05.11.2008 Saat: 03:32 Gönderen: Sodom
 
 İlgili Bağlantılar
· Daha fazla Ecnebi Piyasadan
· Haber gönderen Sodom


En çok okunan haber: Ecnebi Piyasadan:
CONVULSE

 
 Haber Puanlama
Ortalama Puan: 0
Toplam Oy: 0

Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

 
 Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

 
İlgili Konular

Ecnebi Piyasadan


PHP-Nuke/phpBB WFBlack theme by WebForums
Bu Sitede Bulunan Bütün Içerik MORBIDZINE.COM Sitesine Aittir. Site Prensibi Geregi Baska Yerden Arak Yaziya Yer Vermemektedir. Siteden de Izinsiz Yazi Almaniz Sizin Ne Kadar Mal Oldugunuzu Gösterir. Morbidzine Sitesindeki Kullanicilar Yazdiklari Mesajlarin Telif Haklarini Gianna Michaels'a Devretmis Sayilir. Yapilan İşlere Saygi Duymayi Ögrenin..

Hit kaygisi, ziyaretçi kaygisi gütmüyoruz. Okuyan okur, okumayan okumaz. Metalcilik oyunlarinizi baska yerlere saklayin. Aştıysanız siktirin gidin, ve girmeyin bu siteye.


Web sitemiz PHP-Nuke (©) kodlarina sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansi altinda dagitilan ücretsiz bir yazilimdir.


Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye